Afsluttede byggerier

Nordhavnshuset

Kuben Byg har opført 20 ejerlejligheder, der både er perfekte løsninger til singlen, parret eller den store familie. Alle lejligheder har private udearealer, hvor man kan nyde solen eller udsigten til vandet. Hovedparten af lejlighederne har hele to altaner, stuelejlighederne har egen grøn terrasse og de øverste lejligheder har en helt spektakulær taghave med udekøkken.

De nye ejere flyttede ind i foråret 2019.

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Havblik

Havblik er opført på Søndre Havn i Køge.  Boligerne er beliggende tæt på strand, natur og et aktivt byliv. Byggeriet er præget af variation med skiftende etagehøjder, tårne i hjørner og en åbenhed mod havet.

Der var indflytning i byggeriet ultimo 2017.

Arkitekt: Årstiderne Arkitekter

Havnehuset

Havnehuset var det første boligbyggeri i det attraktive havneområde i Nordhavnen på Østerbro. Byggeriet er opført i to etaper i samarbejde med Casa Nord. Havnehuset indeholder i alt 50 spændende, lyse lejligheder på 69m2-142m2. Alle lejlighederne har minimum én altan, nogle med kig til vandet, og enkelte har egen taghave. Havnehuset har sit helt eget lukkede gårdmiljø, med aflåst cykelparkering og sandkasse, hvor du trygt kan lade børnene lege. Beboerne flyttede ind i Havnehuset i 2015.

I stueetagen er der 2 butikker, der indgår i By & Havns spændende detailhandelsstrategi. Det forventes at butikkerne slår dørene op for kunderne i 2016.

Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten

Hvissinge Enge, Glostrup

Hvissinge Enge består af 13 arkitekttegnende rækkehuse på 96 og 115 m2. Alle boligerne har egen privat terrasse og en lille have. På de grønne fællesarealer er der plads til leg og boldspil.

Byggeriet er taget i brug i foråret 2012.

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

© Copyright - Kuben Byg A/S