Trygt og sikkert køb med Kuben Byg

Kuben Byg A/S er en af Danmarks mest erfarne virksomheder inden for projektudvikling og boligbyggeri. Vores gode rennomé er din garanti for en velgennemført byggeproces og et godt resultat.

Kuben Byg A/S er en del af Fonden for Billige Boliger, hvilket betyder, at vi bruger vores overskud til nytænkning og udvikling inden for bolig og byggeri – En nytænkning, der blandt andet involverer en særlig dedikation til bæredygtighed og lavenergibyggeri.

Igangværende projekter

HAVBLIK  – Nye boliger i Køge, tæt på strand og byHavblik er opført med den bedste beliggenhed i Søndre Havn, der er Køges nye kystkvarter.Arkitekt: Årstiderne Arkitekter

NORDHAVNSHUSET Nordhavnshuset er tegnet af det anerkendte danske arkitektfirma, Vilhelm Lauritzen Arkitekter, som har ladet sig inspirere af den helt unikke havnebeliggenhed.Kuben Byg har opført 20 ejerlejligheder, der både er perfekte løsninger til singlen, parret eller den store familie. Alle lejligheder har private udearealer, hvor man kan nyde solen eller udsigten til vandet. Hovedparten af lejlighederne har hele to altaner, stuelejlighederne har egen grøn terrasse og de øverste lejligheder har en helt spektakulær taghave med udekøkken.

© Copyright - Kuben Byg A/S