Trygt og sikkert køb med Kuben Byg

Kuben Byg A/S er en af Danmarks mest erfarne virksomheder inden for projektudvikling og boligbyggeri. Vores gode rennomé er din garanti for en velgennemført byggeproces og et godt resultat.

Kuben Byg A/S er en del af Fonden for Billige Boliger, hvilket betyder, at vi bruger vores overskud til nytænkning og udvikling inden for bolig og byggeri – En nytænkning, der blandt andet involverer en særlig dedikation til bæredygtighed og lavenergibyggeri.

Kommende projekter

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær blandt de første, som bliver inviteret til salgsstart

Nyhedsmail

Igangværende projekter

HAVBLIK  – Nye boliger i Køge, tæt på strand og by

Havblik opføres med den bedste beliggenhed i Søndre Havn, der er Køges nye kystkvarter.

Boligerne i Havblik har vi udviklet i fællesskab med Casa Nord, hvorved vi fortsætter et godt samarbejde, som tidligere har resulteret i boligsuccesen; Havnehuset i Københavns Nordhavn. Havblik består af i alt 66 ejerlejligheder, hvor Kuben Byg sælger 31 og Casa Nord de øvrige 35.

Forventet indflytning ultimo 2017

Arkitekt: Årstiderne Arkitekter

Nordhavnshuset

Nordhavnshuset er tegnet af det anerkendte danske arkitektfirma, Vilhelm Lauritzen Arkitekter, som har ladet sig inspirere af den helt unikke havnebeliggenhed.

Kuben Byg opfører 20 ejerlejligheder, der både er perfekte løsninger til singlen, parret eller den store familie. Alle lejligheder har private udearealer, hvor man kan nyde solen eller udsigten til vandet. Hovedparten af lejlighederne har hele to altaner, stuelejlighederne har egen grøn terrasse og de øverste lejligheder har en helt spektakulær taghave med udekøkken.

Forventet indflytning ultimo 2018.

© Copyright - Kuben Byg A/S