Trygt og sikkert køb med Kuben Byg

Kuben Byg A/S er en af Danmarks mest erfarne virksomheder inden for projektudvikling og boligbyggeri. Vores gode rennomé er din garanti for en velgennemført byggeproces og et godt resultat.

Kuben Byg A/S er en del af Fonden for Billige Boliger, hvilket betyder, at vi bruger vores overskud til nytænkning og udvikling inden for bolig og byggeri – En nytænkning, der blandt andet involverer en særlig dedikation til bæredygtighed og lavenergibyggeri.

Kommende projekter

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vær blandt de første, som bliver inviteret til salgsstart

Igangværende projekter

Søndre Badevej 4C, st. HAVBLIK  – Nye boliger i Køge, tæt på strand og by

Havblik er opført med den bedste beliggenhed i Søndre Havn, der er Køges nye kystkvarter.

Der er nu 3 flotte lejligheder tilbage:

Søndre Badevej 4C, st.

Søndre Badevej 4D, st. th.

Søndre Badevej 4D, 1. tv

Arkitekt: Årstiderne Arkitekter

FOR FREMVISNING AF BOLIGERNE – KONTAKT MATIAS MØLLER LARSEN FRA DANBOLIG KØGE PÅ TLF. 56 66 20 00 ELLER MOBIL 31 42 78 40.

Nordhavnshuset

Nordhavnshuset er tegnet af det anerkendte danske arkitektfirma, Vilhelm Lauritzen Arkitekter, som har ladet sig inspirere af den helt unikke havnebeliggenhed.

Kuben Byg opfører 20 ejerlejligheder, der både er perfekte løsninger til singlen, parret eller den store familie. Alle lejligheder har private udearealer, hvor man kan nyde solen eller udsigten til vandet. Hovedparten af lejlighederne har hele to altaner, stuelejlighederne har egen grøn terrasse og de øverste lejligheder har en helt spektakulær taghave med udekøkken.

Forventet indflytning ultimo 2018.

© Copyright - Kuben Byg A/S